ZADRŽANA SEDMORICA VOZAČA: Dvojica izazvali nezgode zbog alkohola i droge

I. M.

22. 07. 2024. u 13:03

Pripadnici policije u Leskovcu, Lebanu i Vlasotincu su tokom vikenda zadržali sedmoricu vozača koji su za volanom bili pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, dok je testirano 937 učesnika u saobraćaju. Dve zadržane osobe su izazvale saobraćajne nezgode u kojima nije bilo povređenih.

ЗАДРЖАНА СЕДМОРИЦА ВОЗАЧА: Двојица изазвали незгоде због алкохола и дроге

foto: I.Mitić

Policijska uprava Leskovac je sapštila da je vozač(62) „oktavije“ izazvao saobraćajnu nezgodu, u okolini Vlasotinca, upravljajući vozilom sa 1,38 promila alkohola. Do nezgode je došlo usled ne držanja bezbednog odstojanja, pa je zadržani vozač udario u „folksvagen“ kojim je upravljala dvadesetpetogodišnja devojka.

U Leskovcu je vozač(31) „punta“ sleteo sa puta i udario u betonsku ogradu, a ustanovljeno je da je vozio sa 1,41 promilom alkohola u krvi. U ovom gradu policija je kontrolisala i biciklistu(43) koji je vozio sa 1,93 promila alkohola i vozača električnog trotineta(19) koji je bio pozitivan na prisustvo marihuane.

Policija je u Lebanu zaustavila vozača(41) „golfa“, sedamanestogodišnjeg mladića koji je upravljao „korsom“ i vozača(27) „mercedesa“ koji su bili za bolanom sa po 1,46 odnosno 1,95 promila alkohola u krvi.

Protiv svih vozača biće podnete odgovarajuće prekršajne prijave. Pripadnici policije su, tokom vikenda, na području Policijske uprave Leskovac alkotestirali ukupno 937 vozača.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PROLAZNICI BILI IZNENAĐENI: Đoković nakon Vimbldona uhvaćen u šetnji sa lepom Ruskinjom (VIDEO)