ZAPLENJENI EKSTAZI, KANABIS, KOKAIN: Policijska statistika „Lavfesta“ u Vrnjačkoj Banji

G. ĆIROVIĆ

12. 08. 2024. u 13:57

Za vreme nedavno završenog muzičkog festivala „Lavfest“ u Vrnjačkoj Banji, pripadnici policije su u ukupno 119 zaplena oduzeli ekstazi, kanabis, amfetamin, kao i manju količinu kokaina, uhapsivši pet osoba zbog sumnje da su (pre)prodavale drogu.

ЗАПЛЕЊЕНИ ЕКСТАЗИ, КАНАБИС, КОКАИН: Полицијска статистика „Лавфеста“ у Врњачкој Бањи

G.Šljivić

Policija je kod S.F.(18) iz Novog Sada pronašla 505 tableta ekstazija, kod N.R.(32) iz Kraljeva 71 tabletu, a kod N.P.(25), takođe iz Kraljeva, 55 tableta ekstazija. Kod M.B.(20) iz Beograda nađeno je 27 tableta ekstazija i manja količina amfetamina, a kod H.A. (18) iz Novog Sada devet paketića sa manjom količinom kokaina.

Njima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu na saslušanje. Osim toga, policija je pretresom stana tridesetčetvorogodišnjeg muškarca iz Vrnjačke Banje otkrila opremu i preparate za proizvodnju kanabisa u veštačkim uslovima i protiv njega će podneti krivičnau prijavu, kao i protiv osoba kod kojih su pronađene manje količine raznih vrsta narkotika.

U pojačanoj kontroli, saobraćajna policija je otkrila ukupno 115 prekršaja, isključivši iz saobraćaja 10 vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola i 26 pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i protiv njih podnela prekršajne prijave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

O BIOGORIVU, RUDOLFU I PODMORNICAMA: Od kada je čoveka civilizacija traži prijateljske energente