PRIZNAO DA JE KRIV ZA NESREĆU I SMRT TRAKTORISTE: Tužilaštvo traži pritvor, zaprećena kazna do 12 godina robije

J.D.Lj.

12. 08. 2024. u 16:28

IGOR V. (34), osumnjičen da je u alkoholisanom stanju sa 2,75 promila alkohola u krvi izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je preminuo vozač traktora Z.M., priznao je na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu izvršenje krivičnog dela.

ПРИЗНАО ДА ЈЕ КРИВ ЗА НЕСРЕЋУ И СМРТ ТРАКТОРИСТЕ: Тужилаштво тражи притвор, запрећена казна до 12 година робије

Ideja je da se regrutuje novi kadar, Foto D. Milovanović

On se tereti da je u subotu, u selu Zvečka kod Obrenovca, ne pridržavajući se saobraćajnih propisa i vozeći sa 2,75 promila alkohola u krvi, svojim vozilom marke "mercedes" udario u traktorsku prikolicu, a potom i u zadnji deo traktora.

Usled jačine udara, traktor se prevrnuo, a vozač je zadobio teške telesne povrede opasne po život, usled kojih je preminuo i preminuo.

Nakon saslušanja tužilaštvo je sudiji Višeg suda u Beogradu predložilo da Igoru V. odredi pritvor da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Inače, osumnjičenom se stavlja na teret teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, za koje je zaprećena kazna zatvora od 2 do 12 godina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA U POTPUNOJ NEVERICI: Ovo su naši navijači uradili na vaterpolo finalu Srbija - Hrvatska, a to u TV prenosu nije pušteno! (VIDEO)