ŠOK OBRT U SLUČAJU UBISTVA U VRAČEVOM GAJU: Završena obdukcija, Boban nije umro od batina

Јелена Ј. Баљак
Jelena J. Baljak

14. 08. 2024. u 11:48 >> 12:23

OBDUKCIJA beživotnog tela Bobana R. (61), koji je 8. avgusta stradao nakon tuče sa bivšim mužem svoje supruge Goranom S. (62) u vojvođanskom selu Vračev Gaj, pokazala je, kako nezvanično saznajemo, da je njegova smrt nastupila kao posledica infarkta, a ne batinanja.

ШОК ОБРТ У СЛУЧАЈУ УБИСТВА У ВРАЧЕВОМ ГАЈУ: Завршена обдукција, Бобан није умро од батина

Foto: j.J.Baljak

Zbog takvih rezultata, advokat Gorana S. kom je određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da je počinio ubistvo i da je bivšoj supruzi Verici V. pretio smrću, traži da se on pusti na slobodu.

Podsetimo, tragedija u kojoj je smrtno stradao državljanin Severne Makedonije Boban R., dogodila se 8. avgusta, nakon svađe bivših supružnika oko podele zajedničke imovine. Verica je, navodno, stavila oglas da prodaje kuću u Vršcu, koju su stekli zajedničkim radom u Italiji, a on se tome protivio, jer je želeo da taj objekat ostavi njihovoj deci.

Sve je kulminiralo kada se u njihovu raspravu uključio Boban R. Tada je između dvojice muškaraca došlo do fizičkog sukoba. Navodno su se tukli i u kući i u dvorištu. Makedonac je u jednom momentu pao na beton, a Goran je, prema navodima našeg izvora, nastavio da ga udara.

Sve to se odvijalo u kući zajedničke prijateljice, koja živi u Goranovom komšiluku, a kod koje su Verica i Boban tog dana došli u posetu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO NIJE OČEKIVAO! Evo šta su tašta i tast uradili kada je Dušan Mandić doneo treće olimpijsko zlato u vaterpolu (VIDEO)