ZADRŽAN KNJAŽEVČANIN : Pijan "divljao" neregistrovanim mopedom bez kacige i vozačke dozvole

S. M. J.

16. 08. 2024. u 14:12

ZBOG sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje knjaževačka policija podneće krivičnu prijavu protiv tridesetdevetogodišnjeg sugrađanina.

ЗАДРЖАН КЊАЖЕВЧАНИН : Пијан дивљао нерегистрованим мопедом без кациге и возачке дозволе

Foto: S. M. J.

Tridesetdevetogodišnji muškarac iz Knjaževca zadržan je u službenim prostorijama  Ministarstva unutrašnjih poslova u Knjaževcu, jer je upravljajući mopedom odbio da se zaustavi na znak policije.

Ovaj Knjaževčanin je, utvrđeno je kad ga je saobraćajna patrola sustigla, upravljao neregistrovanim mopedom sa 2,81 promilom alkohola u organizmu, bez zaštitne kacige i vozačke dozvole.

Nakon što je zadržan u službenim prostorijama šutirao je vrata i oštetio ih, navode u Policijskoj upravi u Zaječaru.

Vozaču mopeda je određeno zadržavanje i protiv njega će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave po Zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima. Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Zaječaru, Odeljenja u Knjaževcu, protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje.

-Apelujemo na vozače mopeda i motocikala da ne voze pod dejstvom alkohola, da poštuju ograničenje brzine i nose zaštitnu kacigu, kao i na sve druge učesnike u saobraćaju da poštuju propise u cilju svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju - ističu u Policijskoj upravi u Zaječaru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI ODUŠEVLJENI: Srbi, možda ste treći na olimpijadi, ali ste prvi u našim srcima!