UHAPŠEN PRODAVAC NARKOTIKA: Pronašli mu skoro osam kilograma kanabisa

S. J. M.

22. 08. 2024. u 15:22

U Višem javnom tužilaštvu Beogradu saslušan je N. M. (30) zbog sumnje da je na dve lokacije u Beogradu držao različite vrste narkotika namenjenih daljoj prodaji, kao i jer je 20. avgusta 2024. godine neovlašćeno prodao supstance proglašene za opojnu drogu A. M. T. i A. B.

УХАПШЕН ПРОДАВАЦ НАРКОТИКА: Пронашли му скоро осам килограма канабиса

Foto: MUP

Osumnjičeni N. M. se na saslušanju branio ćutanjem, a tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo.

Protiv A. M. T. i A. B. biće sprovedene dokazne radnje zbog sumnje da su izvršili po jedno krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Postoje osnovi sumnje da je N. M. 20. avgusta 2024. godine u stanovima na dve lokacije u Beogradu neovlašćeno radi prodaje držao opojnu drogu kanabis ukupne neto mase 7.881,21 grama, MDMA ukupne neto mase 20,97 grama, ulje smole kanabisa ukupne zapremine pet mililitara i hašiš u obliku smole ukupne neto mase 459,99 grama.

U stanovima su pronađeni i predmeti namenjeni razmeravanju, pakovanju i čuvanju opojne droge i to digitalna vagica za precizno merenje i dva aparata za vakumiranje sa tragovima THC-a.

N. M. je lišen slobode nakon što je u centru Beograda na dve lokacije A. M. T. i A. B. prodao 1,65 i 1,76 grama opojne droge kanabis.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
HLADNA ZIMA SA PUNO SNEGA, EVO KOLIKO ĆE PADATI U BEOGRADU: Meteorolozi izneli prognoze, da li stiže polarni vrtlog?

HLADNA ZIMA SA PUNO SNEGA, EVO KOLIKO ĆE PADATI U BEOGRADU: Meteorolozi izneli prognoze, da li stiže polarni vrtlog?

METEOROLOŠKI sajt "Severe Weather Europe" (SWE) nedavno je pisao kako se nešto čudno dešava sa polarnim vrtlogom, a promene koje se na njemu dešavaju uticaće na predstojeću zimu u Srbiji. Po tome, zima bi na Balkanu, pa tako i u Srbiji, trebala da bude slaba. Međutim, sa druge strane, naši meteorolozi imaju različita predviđanja za zimski period, pa tako jedan naš profesor smatra da ćemo ove zime imati puno snega i da će zima biti hladnija nego za poslednjih 10 godina!

22. 08. 2024. u 09:01

Komentari (0)

JANIK SINER DVAPUT PAO NA DOPING TESTU, A DOZVOLJENO MU DA IGRA! Skandal kakav tenis ne pamti! Ovo je nečuveno!