TUKAO ŽENU I MALOLETNU ĆERKU: Određen pritvor nasilniku

J.D.Lj.

28. 08. 2024. u 11:49

PO nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Zemun su doneli rešenje o zadržavanju M. G. (38) zbog dva krivična dela nasilje u porodici, a na štetu svoje maloletne ćerke i supruge.

ТУКАО ЖЕНУ И МАЛОЛЕТНУ ЋЕРКУ: Одређен притвор насилнику

Foto: Đ.G.

Okrivljenom se stavlja na teret da je pretnjom da će napasti na život i telo i drskim i bezobzirnim ponašanjem ugrozio spokojstvo i telesni integritet članova svoje porodice na taj način što je, u alkoholisanom stanju, udario maloletnu ćerku i naneo joj laku telesnu povredu, a suprugu pokušao da udari preteći joj da će je ubiti, jer je smanjila glasnu muziku koju je okrivljeni želeo da sluša. 
 
Na saslušanju kod javnog tužioca okrivljeni je delimično priznao izvršenje krivičnih dela, a imajući u vidu da su mu ranije izricane hitne mere na osnovu Zakona o sprečavanju nasilja u porodici, da postoje okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi uticati na oštećene i ponoviti izvršenje krivičnog dela, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu sud mu je odredio pritvor.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORA NA INTENZIVNOJ Ne smeju da ga operišu, menadžer za Novosti otkrio nove informacije: Intubiran je, stanje je isto