NAJVEĆA ZAPLENA KOKAINA U BEOGRADU: Pripadnici UKP naoružani upali u stan, usledila brza akcija hapšenja (VIDEO)

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

29. 08. 2024. u 20:02

PRIPADNICI Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, zaplenili su više od 18 kilograma kokaina u Beogradu, što je jedna od najvećih zaplena ove opojne droge na teritoriji glavnog grada, a tom prilikom su uhapšene dve osobe, saopštio je potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

НАЈВЕЋА ЗАПЛЕНА КОКАИНА У БЕОГРАДУ: Припадници УКП наоружани упали у стан, уследила брза акција хапшења (ВИДЕО)

Z. Grumić

-Policija je pretresom više stanova koje su koristili osumnjičeni na teritoriji Čukarice pronašla više od 18 kilograma kokaina, spakovanog u 17 paketa, kao i druge predmete koje su koristili za pripremanje kokaina za dalju prodaju.

Naime, radi se o originalnim pakovanjima čistog kokaina poreklom iz Južne Amerike, koji se tokom pripreme za dalju prodaju meša sa drugim supstancama i na taj način se ova količina višestruko uvećava.

U ovoj akciji, pripadnici Uprave kriminalističke policije uhapsili su M. R. (41) i N. R. (44) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Foto MUP

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu“, izjavio je ministar Dačić i čestitao pripadnicima Uprave kriminalističke policije na ovoj uspešnoj akciji.

(Kurir.rs)

BONUS VIDEO - RUSI NA POZICIJI: Viđeni tenkovi u Kurskoj oblasti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VEŠTAČKA INTELIGENCIJA U SLUŽBI DOSTIZANJA CILJEVA ODRŽIVOG RAZVOJA: Fokus na obrazovanje i zaposlenje