UŽAS U SURČINU, ODREĐEN PRITVOR NAPADAČU: Pijani Kinez satarom slomio lakat muškarcu

Novosti online

07. 09. 2024. u 11:22

Po NALOGU javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Surčin su doneli rešenje o zadržavanju državljanina Kine, okrivljenog Z.K. (33) zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo Teška telesna povreda.

УЖАС У СУРЧИНУ, ОДРЕЂЕН ПРИТВОР НАПАДАЧУ: Пијани Кинез сатаром сломио лакат мушкарцу

Foto Shutterstock

Okrivljenom se stavlja na teret da je pre dva dana u stanu u Surčinu, pod dejstvom alkohola i nakon verbalne rasprave, pred tri svedoka, satarom udario oštećenog V.S. (37) na koji način mu je naneo tešku telesnu povredu u vidu preloma lakatne kosti.

Na saslušanju kod javnog tužioca okrivljeni je negirao izvršenje krivičnog dela, a imajući u vidu da postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, jer je okrivljeni strani državljanin, kao i da će boravkom na slobodi uticati na svedoke, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu Treći osnovni sud u Beogradu je prema okrivljenom odredio pritvor u trajanju do 30 dana.

Javni tužilac će, u daljem toku krivičnog postupak, ispitati oštećenog i svedoke, izvršiti uvid u video snimak, doneti naredbe za medicinsko veštačenje povreda oštećenog i psihijatrijsko veštačenje okrivljenog radi utvrđivanja njegove uračunljivosti u vreme izvršenja krivičnog dela i preduzeti sve druge potrebne istražne radnje, nakon čega će doneti odluku zasnovanu na zakonu.

(Espreso)

BONUS VIDEO:

ZOO VRT U HONG KONGU PROSLAVIO ROĐENjE PANDE: Pogledajte mladunče sa njihovom majkom Jing Jing

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POTESNO Divna je umrla, a Karleuša ovo NIKAD VIŠE nije uradila: Kada smo je izneli iz kuće...