NOSILI PIŠTOLJE I METKE: Saslušana četvorica uhapšena u restoranu na Novom Beogradu

S. J. M.

08. 09. 2024. u 15:14

U VIŠEM javnom tužilaštvu u Beogradu danas su saslušani Kosta K. (45), državljanin Crne Gore Miloš K. (26), Nebojša S. (47) i Miodrag P. (46), kod kojih je 6. septembra 2024. godine u jednom ugostiteljskom objektu na Novom Beogradu pronađeno više komada vatrenog oružja i municije, koje su neovlašćeno nosili i svi su se branili ćutanjem.

НОСИЛИ ПИШТОЉЕ И МЕТКЕ: Саслушана четворица ухапшена у ресторану на Новом Београду

Foto: MUP

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak da svoj četvorici osumnjičenih odredi pritvor, da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo, a Milošu K. i zbog opasnosti od bekstva.

Naredbom o sprovođenju istrage svima se na teret stavlja krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Postoje osnovi sumnje da su Kosta K. i Miloš K, po prethodno postignutom dogovoru, u automobilu marke "audi", u kaseti vozila naspram suvozačevog sedišta nosili pištolj marke „CZ 99“, sa okvirom u kojem se nalazilo 15 komada metaka.
Pomenutim vozilom su se, kako se sumnja, 6. septembra 2024. godine oko 17 časova dovezli do jednog ugostiteljskog objekta na Novom Beogradu, kada su pretresom vozila policijski službenici Interventne jedinice 92 pronašli taj pištolj.

Nebojša S. je za pojasom nosio pištolj marke „Walther“, sa jednim metkom u ležištu cevi i okvirom sa 14 komada metaka, dok je Miodrag P. za pojasom nosio pištolj „Walther“ sa jednim metkom u ležištu cevi i okvirom sa sedam komada metaka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POTESNO Divna je umrla, a Karleuša ovo NIKAD VIŠE nije uradila: Kada smo je izneli iz kuće...