UHAPŠENI DILERI: Zajednička akcija pripadnika MUP u Kraljevu i Kruševcu

G. ĆIROVIĆ

14. 09. 2024. u 15:15

U zajedničkoj akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu i Kruševcu, uhapšeni su S.M.(27) iz Trstenika i V. E.(31) iz Vrnjačke Banje zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, dok će protiv dvadesetogodišnjakinje iz Vrnjačke Banje biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je počinila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga u saizvršilaštvu.

УХАПШЕНИ ДИЛЕРИ: Заједничка акција припадника МУП у Краљеву и Крушевцу

G.Šljivić (arhiva)

Policija je sinoć u Kruševcu, u putničkom vozilu „folksvagen“ u kojem su se nalazili S.M. i V.E. pronašla 210 grama marihuane.

Pretresom stana i drugih prostorija u Vrnjačkoj Banji koje je koristila osumnjičena dvadesetogodišnjakinja, policija je pronašla manju količinu marihuane i kokaina namenjenih, kako se sumnja, daljoj prodaji, kao i vagicu za precizno merenje.

S.M. i V.E. je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu, dok će protiv dvadesetogodišnjakinje biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NBA ZVEZDA I MERIDIAN FONDACIJA UDRUŽILI SNAGE: Licitirajte za dres Janisa Adetokumba i pomozite Ani Spajić! (VIDEO)