DAČIĆ: Pre dva dana uhapšeno lice sa falsifikovanim dokumentima Hrvatske

Novosti online

08. 10. 2024. u 13:29 >> 13:43

POTPREDSEDNIK Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je pre dva dana uhapšen Ivan Petrović (1988), sa hrvatskom vozačkom dozvolom i ličnom kartom zbog izazivanja saobraćajne nesreće, i da je zbog sumnje u stvarni identitet lica, a na osnovu obaveštenja Interpola Sarajevo, utvrđeno da su hrvatski dokumenti lica falsifikovani.

ДАЧИЋ: Пре два дана ухапшено лице са фалсификованим документима Хрватске

Foto: Printskrin Instagram/192_rs

- Pre dva dana policija je uhapsila Ivana Petrovića (1988), zbog izazivanja saobraćajne nesreće kod Bačkog Petrovca, u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

Lice je kod sebe imalo vozačku dozvolu i ličnu kartu Hrvatske.

Zbog sumnje u stvarni identitet lica tražene su informacije od partnerskih policija, i upoređivanjem otisaka prstiju utvrđeno je, na osnovu obaveštenja Interpola Sarajevo, da se radi o licu Tomislav Petrović (1988), državljaninu BiH, za kojim je raspisana međunarodna poternica BiH i Austrije, a da su mu hrvatski dokumenti falsifikovani - izjavio je ministar Dačić.

Da podsetimo, pomenuto lice bilo je za volanom automobila marke "mercedes" kada je, kako se sumnja, u nedelju oko podneva na ulaz u Bački Petrovac prešlo na suprotnu stranu kolovoza i zakucalo se u "fijat" u kom je bila porodica iz Novog Sada. U nesreći je poginula S. J. (38), dok je njen muž Ž. J. (36) povređen, kao i njihove tri maloletne ćerke. 

BONUS VIDEO:

Uhapšen još jedan član kriminalne grupe koja je skrivala oružje u garaži u Novom Beogradu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SEDAM PUTA DOBIO NA LOTOU: Otkrio svima svoje trikove

SEDAM PUTA DOBIO NA LOTOU: Otkrio svima svoje trikove

VEROVATNO svi ljudi na svetu u nekom trenutku razmišljaju o tome šta bi učinili kada bi pobedili na lotou. Neki bi spiskali novac na luksuzne automobile, egzotične odmore ili novu odeću, dok drugi razmišljaju o otplati hipoteka ili kupovini kuće ili stana.

07. 10. 2024. u 17:45

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ HARA KINOM: Evo šta je zaradio pobedom nad Kobolijem