KOD TUNELA MANAJLE POVREĐENI MUŠKARAC I DETE: Sudar pežoa i fijata na putu od Leskovca ka Vranju

J. S.

21. 06. 2022. u 10:55

U sudaru "pežoa" i "fijata 500" koji se u ranim jutarnjim časovima dogodio na putu od Leskovca ka Vranju, u blizini tunela Manajle, povređene su dve osobe, potvrđeno je Novostima iz vranjske policije.

КОД ТУНЕЛА МАНАЈЛЕ ПОВРЕЂЕНИ МУШКАРАЦ И ДЕТЕ: Судар пежоа и фијата на путу од Лесковца ка Врању

Foto: D. N.

Povrede je zadobilo dete koje je zbrinuto u leskovačkoj bolnici i muškarac koji je zbrinut u Vranju.

Saobraćajna nezgoda dogodila se u smeru ka Vranju, na kilometar od isključenja za Vladičin Han. Prijavljen je sudar oko 6.20 jutros, preciziraju u policiji.

U Službi urgentne medicine vranjske bolnice zbrinut je jedan pacijent, u pitanju je muškarac, u toku je opservacija, prema nalazima nije teško povređen.

Saobraćaj na tom delu puta je normalizovan, nakon što su jutros za saobraćaj bile zatvorene zaustavna i vozna traka.

BONUS VIDEO:SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD SMEDEREVA: Poginuo vozač kombija

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!