KAMIONOM USMRTIO DIREKTORA, PA POBEGAO: Detalji tragedije tokom rekonstrukcije auto-puta između Aleksinca i Ražnja

J. Ć.

24. 06. 2022. u 22:43

INŽENjER Zoran C. (59) iz Niša poginuo je u nesreći koja se dogodila na delu auto-puta između Aleksinca i Ražnja, kada ga je, tokom rekonstrukcije jedne kolovozne trake, udario kamion koji je prevozio asfalt i kretao se unazad.

КАМИОНОМ УСМРТИО ДИРЕКТОРА, ПА ПОБЕГАО: Детаљи трагедије током реконструкције ауто-пута између Алексинца и Ражња

Foto: D. R.

Prema prvim informacijama, on je u trenutku nesreće bio okrenut leđima i nije primetio vozilo koje je išlo u rikverc, a ni vozač teretnjaka M. J. (43) nije video da neko stoji iza. Povređeni je prevezen kolima Hitne pomoći u aleksinačku bolnicu, ali je, zbog težine povreda, preminuo petnaestak minuta nakon prijema.

Vozač kamiona je nakon nesreće pobegao sa gradilišta, ali se nešto kasnije sam predao policiji. Njemu se na teret stavlja teško delo protiv opšte sigurnosti i posle saslušanja u Tužilaštvu određen mu je pritvor.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Aleksincu kažu da se nesreća desila na delu auto-puta između Bobovišta i Aleksinačkog Rudnika, na delu koji je zatvoren za javni saobraćaj zbog adaptacije i sanacije kolovoza.

Nastradali Zoran C. bio je dugogodišnji tehnički direktor u niškim putarskim preduzećima i jedan od najvećih stručnjaka u toj oblasti. Radio je za firmu, koja je bila podizvođač u rekonstrukciji ove deonice auto-puta, gde je bio tehnički direktor.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024