BELI BALONI ZA OGNJENA, NIKOLU, IVANA I LUKU: Beograd i Čačak se opraštaju od mladića tragično stradalih u saobraćajnoj nesreći

Novosti online

27. 06. 2022. u 19:32

TUGA ne jenjava, sve je veća. Ognjen Vasiljević (19), Ivan Stančić (19), Nikola Zekavica (18) i Luka Mićović (20) poginuli su u noći između subote i nedelje kod Čačka.

БЕЛИ БАЛОНИ ЗА ОГЊЕНА, НИКОЛУ, ИВАНА И ЛУКУ: Београд и Чачак се опраштају од младића трагично страдалих у саобраћајној несрећи

Foto: Printskrin

I dok njihovi najbliži pripremaju sahrane, drugovi mladića opraštju se od njih u Beogradu i Čačku.

Jedna grupa okupila se danas ispred Hrama Svetog Save, gde su, u znak sećanja na Ognjena, Nikolu, Ivana i Luku pustili bele balone u nebo. Okupljeni su se u tišini i kroz suze oprostili od svojih drugara. Drugarica nastradalih mladića, Ana, rekla je za Blic kroz suze da nikada neće zaboraviti smeh koji je imala pored njih.

- Sva četvorica, Ogi, Zeka, Luka i Ivan, zauvek će biti u mom srcu, njihov smeh, njihove šale i njihova dobrota su ono sto ću zauvek pamtiti - rekla je ona kratko.

U znak sećanja na Ognjena, Ivana, Luku i Nikolu, mladiće koji su poginuli u nedelju rano ujutru u rodnom Čačku, pušteni su večeras tačno u 19 sati beli baloni na Gradskom trgu. Kako bi im odali poštu, građani Čačka okupili su se u velikom broju, uglavnom svi obučeni u crno.

Čačani su slomljeni od tuge zbog četiri prerano izgubljena života, a brojni okupljeni nisu mogli da sakriju teške suze zbog ovog prevelikog gubitka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Kako je preneo Kurir, obdukcija četri mladića koja su poginula u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u noći između subote i nedelje u selu Jančići kod Čačka, pokazala je da su svi preminuli usled preloma vrata.

Takođe, niko od mladića nije bio pod dejstvom alkohola niti psihoaktivnih supstanci.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije