NASILNIČKI VOZIO SA VIŠE OD DVA PROMILA: Za dan otkriveno i sankcioinisano 298 saobraćajnih prekršaja u Južnobačkom okrugu

Lj. P.

05. 07. 2022. u 13:07

Policijska uprava u Novom Sadu je, 4. jula, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 298 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

НАСИЛНИЧКИ ВОЗИО СА ВИШЕ ОД ДВА ПРОМИЛА: За дан откривено и санкциоинисано 298 саобраћајних прекршаја у Јужнобачком округу

D.N.

Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 11 vozača i pet vozila, a zadržana su tri vozača, dvojica zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a jedan zbog ponavljanja prekršaja.

Jedan od vozača koji je zadržan zbog vožnje pod dejstvom alkohola, tereti se i za prekršaj nasilnička vožnja, jer je vozio automobil sa više od dva promila alkohola u organizmu. Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.

U protekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se osam saobraćajnih nesreća, u kojima je jedna osoba teško, a tri su lakše povređene.

U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo se šest saobraćajnih nesreća u kojima je jedna osoba zadobila teške, a dve lake telesne povrede.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)