DETALJI UŽASA NA PALILULI: Dva ljudska skeleta na krevetu, a smrad nesnosnan - potresna sudbina para koji je pronađen posle tri godine

Š.Marović

08. 07. 2022. u 20:25

U STANU u Ulici braće Grim 16 na Paliluli u četvrtak su pronađena dva ljudska skeleta za koje se ustanovilo da su tela vlasnice Vojne Radojčić (80) i njenog osamdesetčetvorogodišnjeg nevenčanog supruga Alberta, koji su preminuli pre pune tri godine!

ДЕТАЉИ УЖАСА НА ПАЛИЛУЛИ: Два људска скелета на кревету, а смрад несноснан - потресна судбина пара који је пронађен после три године

Foto: I.Marinković

Stravičan prizor zatekao je brat Vojninog zeta, a tela su poslata na obdukciju kako bi se otkrio tačan uzrok smrti.

Reporteri "Novosti" posetili su juče ovaj deo Palilule i zatekli zapečaćena vrata stana na trećem spratu, iz kog se i dalje osetio nesnosan smrad. Kako smo saznali, preminula Vojna Radojčić bila je oko deset godina u vanbračnoj zajednici sa muškarcem Albertom, koji ima italijanske papire.

Kada su ušli u stan, prizor je bio stravičan. Dva ljudska skeleta stajala su na krevetu, a smrad je i dalje bio nesnosan. Brzo je pozvana policija, a tela su odnešena na sudsku medicinu, kako bi se ustanovio tačan uzrok smrti.

Opširnije čitajte u sutrašnjem štampanom izdanju "Večernjih novosti".

Foto: Novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)