NESREĆA U KOJOJ JE POGINUO PEVAČ: Poznato stanje dve povređene u saobraćajnoj nesreći

Lj.P.

06. 12. 2022. u 13:16

PUTNICE u automobilu povređene u saobraćajnoj nesreći na putu između Gajdobre i Čelareva u noći između ponedeljka i utorka, posle ukazane pomoći u Urgentnom centru otpuštene su na kućno lečenje. U toj nesreći, na licu mesta poginuo je Simo Belenzada (29), pevač iz Futoga.

НЕСРЕЋА У КОЈОЈ ЈЕ ПОГИНУО ПЕВАЧ: Познато стање две повређене у саобраћајној несрећи

N.Karlić

U Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine, kako navode u ovoj zdravstvenoj ustanovi, 6. decembra su primljena dva pacijenta, koje je dovezla Služba hitne medicinske pomoći.

Pacijentkinja V. S. (27) primljena je sa lakšim telesnim povredama, u vidu kontuzionih povreda. Kako navode u PR službi UC KCV, posle hitne, blagovremene, kompletne dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja u UC KCV, pacijentkinja hemodinamski stabilna se otpušta na kućno lečenje.

- Pacijentkinja V. N. (30) primljena je sa povredama, u vidu kontuzionih povreda - navode u PR službi UC KCV. - Posle hitne, blagovremene, kompletne dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja u UC KCV, pacijentkinja se hemodinamski stabilna otpušta na kućno lečenje.

Nesreća u kojoj je Simo Belenzada (29), pevač iz Futoga, poginuo na licu mesta, a dve njegove putnice lakše povređene, dogodila se na putu ozmeđu Gajdobre i Čelareva oko 2.30 sati posle ponoći. Kako saznajemo, upravljajući "audijem" novosadskih registarskih oznaka vozač je, iz još neutvrđenih razloga, izgubio kontrolu nad vozilom, sišao s puta i udario u drvo. Simo je nastradao na licu mesta.

Ova nesreća se dogodila na istom mestu gde je nedavno u saobraćajnoj nesreći nastradala sudija Osnovnog suda u Bačkoj Palanci.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove