UMESTO SVADBE SPREMAJU SAHRANU: Tuga u Čačku za poginulim Mihajlom (26)

V. ILIĆ

08. 12. 2022. u 14:16 >> 22:31

MIHAJLO je trebao da pravi svadbu. Verio je devojku sa kojom je živeo u Beogradu, gde je studirao na Elektrotehničkom fakultetu. Radovali smo se svadbi, a u samo jednom momentu nama je život pretvoren u pakao. Dom nam je zavijen u crno...

УМЕСТО СВАДБЕ СПРЕМАЈУ САХРАНУ: Туга у Чачку за погинулим Михајлом (26)

Foto: V. Ilić

Ovako su u četvrtak pričali rođaci Mihajla Lečića (26) iz Čačka, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u prestonici, kada je njega i njegovu verenicu pokosio automobil u Bulevaru kralja Aleksandra, dok su prelazili ulicu.

U porodičnom skromnom domu Lečića u čačanskom naselju Ljubić, izraze saučešća primala je njegova majka i brat, koji, skrhani od bola i tuge, nisu mogli ništa da kažu novinarima. Mihajlov ujak Obrad Milosavljević nam je rekao da je Mihajlo tragične večeri krenuo sa verenicom da kupe večeru.

- Imao je još dve godine do završetka fakulteta, ali pošto su planirali venčanje, akcenat je stavio na posao, zato je i radio u Beogradu - kazao nam je Obrad. - Mihajlo je bio vredan dečko, radio je u IT sektoru kao programer. Ne znam kako ćemo sve ovo prevazići i preživeti, posebno njegova majka i brat, koji su pre dve godine izgubili glavu porodice, Mihajlovog oca, koji je umro u Francuskoj, gde je radio.

Kako smo saznali, tragediju u Beogradu sa terase svoje zgrade posmatrao je Mihajlov rođak, ali u tom trenutku nije imao pojma da se radi o Mihajlu.

U četvrtak je urađena obdukcija. Još nije poznato kada će mladić biti sahranjen.

Inače, Mihajlova verenica u nesreći je zadobila povredu noge, odnosno prelom skočnog zgloba.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)