"SVET BEZ DARKA, SAD JE PUN MRAKA" Ovo je dečak koji je nastradao u Brusu

S.BABOVIĆ

06. 05. 2023. u 14:54

BRUS-D.S.(14) iz Brusa poginuo je u noći između petka i subote dok je vozio ukradeno putničko vozilo "folcvagen touran", a njegovi drugovi preplavili su društvene mreže potresnom pesmom posvećenom nastradalom dečaku.

СВЕТ БЕЗ ДАРКА, САД ЈЕ ПУН МРАКА Ово је дечак који је настрадао у Брусу

Foto:Instagram,drustvene mreze

Ovo su stihovi koje drugovi poginulog dečaka dele na društvenim mrežama:

"Svet bez Darka, sad je pun mraka

ne stigosmo ni da se podzravimo,

a sad moramo sveću da palimo.

Mi puni tuge i puni straga

nećemo zaboraviti Darka do poslednjeg daha"

U Brusu nikome nije jasno kako se i zašto dogodila nesreća i šta je, inače, divnog dečaka motivisalo da ukrade vozilo i krene u vožnju koja će se pokazati kao kobna.

- To je izuzetna porodica, vredna, radna, on ima i starijeg brata, pohađao je Osnovnu školu „Jovan Jovanović Zmaj“ - navode sagovornici „Novosti“ iz Brusa.

Telo nastradalog tinejdžera jedva je identifikovano.“Folcvagen“ kojim je upravljao D.S. bio je potpuno smrskan, a identifikaciju je otežavala činjenica da zbog godina, tinejdžer nije imao nikakve isprave.

Ukradeno putničko vozilo pripada profesoru B.Ž, koji je poznat kao volonter i humanista. Uviđaj je potrajao do kasno u noć, a vozilo je sklonjeno sa lica mesta radi daljeg veštačenja. Više javno tužilaštvo u Kruševcu je naložilo obdukciju.

- Dat je nalog da se izvrši obdukcija i toksikološke analize - predočeno je „Novostima“ u Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)