POŽAR U CENTRU ŽITIŠTA: Zapalio se dostavni kombi sa lekovima, srećom nema povređenih

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

31. 05. 2023. u 15:30

KOMBI vozilo za dostavu lekova i ostale robe za apoteke zapalilo se danas u centru Žitišta, varošice nadomak Zrenjanina, iz za sada još nepoznatog razloga.

ПОЖАР У ЦЕНТРУ ЖИТИШТА: Запалио се доставни комби са лековима, срећом нема повређених

Foto: I.M.

Brzom intervencijom vatrogasaca ugašen je požar, a na sreću niko nije povređen.

Osim vatrogasaca, na mestu nesreće bila je i policija i izvršen je uviđaj, a utvrđuju se eventualni razlozi zbog kojih se kombi zapalio.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu