PRIKOLICA PREŠLA PREKO MUŠKARCA: Jeziva nesreća kod Loznice, Stefan (25) se okliznuo i nastradao

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

05. 11. 2023. u 16:39

U SELU Grnčara, kod Loznice, danas je smrtno strado dvadesepetogodišnji Stefan Maksimović. On je stajao na rudi između traktora i prikolice i okliznuo se, pa je prikolica preša preko njega!

ПРИКОЛИЦА ПРЕШЛА ПРЕКО МУШКАРЦА: Језива несрећа код Лознице, Стефан (25) се оклизнуо и настрадао

Foto:VMitrić

Pomoći nesrećnom mladiću nije bilo!

Stefan je krenuo sa komšijom M.Ž.(69) po drva u šumu da obezbedi ogrev za ovu sezonu. Komšija mu je govorio da može da mu pomogne samo nedeljom.

M.Ž. je zadržan u policiji sutra će biti priveden dežurnom tužiocu koji će da odluči da li će za njega da zatraži od sudije za predhodni postupak pritvor.

Samo dan ranije u udesu je, na Šepačkom putu, kod Loznice, stradao Miodrag Jović, u približno vreme. Dva poginula za za 24 časa, ovaj vikend su obeležili zaista crnim.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!