BOMBA BAČENA NAKON ŠTO SU IZAŠLI IZ LOKALA: Detalji eksplozije kod Kosovske Mitrovice - Jedan od povređenih već bio ranjen i prošle godine

Novosti online

16. 01. 2024. u 15:04

EKSPLOZIVNA naprava je bačena uoči ponoći, u blizini jednog ugostiteljskog objekta, odnosno na raskrsnici kod Fakulteta tehničkih nauka u Kosovskoj Mitrovici.

БОМБА БАЧЕНА НАКОН ШТО СУ ИЗАШЛИ ИЗ ЛОКАЛА: Детаљи експлозије код Косовске Митровице - Један од повређених већ био рањен и прошле године

foto d.z.

- Eksplodirala je, kako se sumnja, ručna bomba kod hotela Biševac, u Ulici knjaza Miloša u Severnoj Mitrovici. Od posledica eksplozije oštećeno je sedam vozila, a dve osobe su povređene. Jedna osoba ima teže povrede, ali je van životne opasnosti - kazao je zamenik komandira tzv. kosovske policije za region Sever, Veton Eljšani.

Danas iznosi nove detalje.

Eljšani je precizirao da je eksplozivna naprava bačena ispred trojice ljudi koji su ulazili u automobil nakon što su napustili ugostiteljski objekat.

- Ručna bomba je bačena u trenutku kada su izašli iz lokala. Tada je jedna osoba teže ranjena, druga lakše, a treća nije povređena - kazao nam je Eljšani.

Teže povređena osoba nalazi u bolnici. Reč je o muškarcu koji je i prošle godine, odnosno pre oko deset meseci ranjen i to iz puške, dodaje Eljšani, bez iznošenja drugih detalja o ovom slučaju.

Naglašava da je istraga u vezi sa sinoćnim bacanjam bombe u toku. Optimističan je povodom njenog epiloga.

On, međutim, u ovom trenutku nije mogao da otkrije detalje istrage, odnosno da li je policiji poznat identitet osumnjičenog i gde se ova osoba nalazi.

Prištinski mediji su u međuvremenu preneli izjavu Valjona Pretenija iz Osnovnog tužilaštva u Mitrovici, koji je precizirao da se nepoznati napadač tereti za više krivičnih dela – ubistvo u pokušaju, izazivanje opšte opasnosti i neovlašćeno posedovanje i kontrolu oružja.

BONUS VIDEO: "NOVOSTI" U KOSOVSKOJ MITROVICI - Bačena bomba u blizini hotela

(Kossev)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove