TEŽAK SUDAR U CENTRU BEOGRADA: Automobil odleteo na trotoar i pokosio ženu (FOTO/VIDEO)

Novosti online

10. 02. 2024. u 15:53

JEDNA osoba je povređena u teškoj saobraćajnoj nezgodi u kojoj su učestvovala najmanje dva vozila, a koja se dogodila ovog popodneva u Bulevaru kralja Aleksandra.

ТЕЖАК СУДАР У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: Аутомобил одлетео на тротоар и покосио жену (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Instagram/Serbia_live

Prema navodima Serbia_live, povređen je pešak. Jedno od vozila odletelo je na trotoar i tom prilikom udarilo ženu, koja je od siline udarca odbačena na zid. Drugi auto ostao je na šinama.

Policija i Hitna pomoć su na licu mesta.

Saobraćaj na ovoj deonici je usporen, stvara se gužva, a tramvaji stoje.

U ovom trenutku nema informacija o tome kako je došlo do nezgode.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!