POSLE SAOBRAĆAJNE NESREĆE KOD KAĆA: Identifikovan i uhapšen Novosađanin (62) osumnjičen za dva krivična dela

Lj.P.

27. 02. 2024. u 14:15

NOVOSADSKA policija identifikovala je vozača koji je, kako se sumnja, juče izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je jedan tridesettrogodišnji motociklista teško, a drugi lakše povređen.

ПОСЛЕ САОБРАЋАЈНЕ НЕСРЕЋЕ КОД КАЋА: Идентификован и ухапшен Новосађанин (62) осумњичен за два кривична дела

D. Novković

Zbog postojanja osnova sumnje da je učinio dva krivična dela, teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nesreći, uhapšen je Novosađanin M. L. (62). Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Nesreća se, kako smo ranije objavili, dogodila u ponedeljak oko 17.40 na Zrenjaninskom putu kod Kaća, kada su povređena dvojica motociklista. Jedan je zadobio teške, a drugi lakše povrede.

Kako su danas za naš list rekli u Kliničkom centru Vojvodine, pacijent M. T. je u ovu zdravstvenu ustanovu primljen 26. februara sa teškim povredama. Posle prijema, urgentne dijagnostike i stabilizacije opšteg stanja, pacijent je smešten na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju, gde se sprovodi dalje intenzivno lečenje i monitoring.

Lakše povređeni tridesettrogodišnjak je posle ukazane lekarske pomoći otpušten na kućno lečenje.

Dvojica muškaraca na motociklu su se, kako saznajemo, kretali iz pravca Novog Sada prema Zrenjaninu, a automobil je, navodno, izlazio sa benzinske pumpe i uključivao se u saobraćaj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona