HAOS U ČAČKU: Havarija na električnim instalacijama, eksplodirali bojleri, evakuisano 35 stanara

Novosti online

14. 03. 2024. u 09:44

U ZGRADI u širem centru Čačka došlo je do havarije na elektroinstalacijama.

ХАОС У ЧАЧКУ: Хаварија на електричним инсталацијама, експлодирали бојлери, евакуисано 35 станара

Foto: Printskrin

U nekim stanovima su eksplodirali bojleri. Stanari su evakuisani. Tri osobe nakon pružanja medicinske pomoći puštene su na kućno lečenje.

Do havarije je došlo oko ponoći na instalacijama zgrade u ulici Čačanski partizanski odred u čačanskom naselju Alvadžinica.

Evakuisano je 35 stanara, a tri osobe je prevezla Hitna pomoć.

Foto: Printskrin

 

U Urgentno-prijemnu službu Opšte bolnice u Čačku primljene su tri osobe koje su zbog udisanja dima opservirane. Posle terapije pušteni su na kućno lečenje.

Problemi na instalacijama izazvali su varničenje i dim. Pojedini stanari navode i da je bilo eksplozija bojlera, kao i da se u stanovima pojavila voda.

Na teren su izašla tri vatrogasca sa jednim vozilom, kao i pripadnici policije.

Neki od stanara su noć proveli kod rođaka.

Vatre, kako saznajemo, nije bilo, ali jeste dima. Nakon evakuacije vatrogasci su proverili da li su svi stanari izašli iz zgrade.

Foto: Printskrin

 

U zgradi nema ni struje ni vode.

Istraga će utvrditi uzrok havarije.

(RTS)

BONUS VIDEO: DR Novosti: Kada treba početi sa anti-age rutinom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)