POVREĐEN ŠESNAESTOGODIŠNJAK, ZAVRŠIO NA HIRURGIJI: Incident na novosadskom Limanu, maloletnik pretučen?

Lj.P.

04. 04. 2024. u 12:20

ŠESNAESTOGODIŠNjI dečak iz Novog Sada povređen je sinoć na dečjem igralištu u Šekspirovoj ulici između brojeva 8 i 10 u novosadskom naselju Liman 3. On je kolima Hitne pomoći prevezen u Dečju bolnicu.

ПОВРЕЂЕН ШЕСНАЕСТОГОДИШЊАК, ЗАВРШИО НА ХИРУРГИЈИ: Инцидент на новосадском Лиману, малолетник претучен?

FOTO: Lj.P.

Kako je za „Novosti“ rekla dr Andrea Đuretić, portparolka Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine, povređeni dečak primljen je na dečju hirurgiju, odeljenje plastične hirurgije.

- Ima teške povrede, koje nisu opasne po život – rekla je dr Đuretić, dodajući da je pacijent trenutno u operacionoj sali.

Prema pričama stanara okolnih zgrada, jutros su na igralištu primetili tragove krvi, a sinoć su pojedini videli da je dolazila Hitna pomoć.

- Zaista ne znam šta se dogodilo, a sada se priča da je, navodno, došlo do tuče – kaže jedna stanarka iz Šekspirove, napominjući da ne znaju šta se tačno desilo.

Kako nam je rekao dr Zoran Krulj, portparol Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, njihova lekarska ekipa je intervenisala sinoć na pomenutoj adresi, i povređenog maloletnika, posle zbrinjavanja na licu mesta, prevezla u Dečju bolnicu, na odeljenje hirurgije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije