NIJE PRIDAVAO PAŽNJU DANKINOM NESTANKU: Oglasio se otac Dejana osumnjičenog za ubistvo devojčice kod Bora

Novosti online

04. 04. 2024. u 12:16

ZA ubistvo Danke Ilić (2), za kojom je pola Evrope tragalo deset dana, osumnjičeni su Srđan Janković iz sela Luka i Dejan Dragijević iz sela Zlot!

НИЈЕ ПРИДАВАО ПАЖЊУ ДАНКИНОМ НЕСТАНКУ: Огласио се отац Дејана осумњиченог за убиство девојчице код Бора

Foto: Novosti

Janković se sumnjiči da je upravljao službenim vozilom JKP Vodovod u trenutku kada je, navodno, neleteo na dvogodišnju devojčicu na Banjskom putu, dok je Dragijević bio sa njim.

Redakcija Informera uspela je da stupi u kontakt sa Radoslavom Dragijevićem iz sela Zlot, koji se predstavio kao otac osumnjičenog muškarca.

Foto: Novosti

Na naše pitanje da li je tačno da je njegov sin Dejan priveden zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu devojčice Danke Ilić, on je odgovorio da jedino zna da mu je sin uhapšen.

- Dejana su uhapsili na radnom mestu i to je sve što znam o tome. Upravo sam krenuo u policiju da dobijem još neke informacije - kaže Radoslav.

Prema njegovim rečima, njegov sin Dejan se poslednjih dana nije ponašao čudno, niti je pričao o Dankinom nestanku.

- Ceo grad priča o toj devojčici, a on nije tome pridavao posebnu pažnju. Normalno se ponašao, nisam na njegovom licu primetio ništa neobično - naglasio je on.

Dodao je i da ne želi da govori o ubistvu Danke Ilić i da tek treba da sazna kakvu ulogu je njegov sin imao u tome.

Podsetimo, potraga za nestalom Dankom Ilić (2), nažalost, dobila je tragičan epilog.

Najcrnje slutnje porodice i javnosti su se obistinile, a jutros su uhapšene dve osobe zbog sumnje da su automobilom usmrtili devojčicu, a potom njeno telo bacili na divlju deponiju uz Starobanjski put kod Bora.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!