OVO JE MIROSLAV KOJI SE UBIO U KOVAČICI: Sin ga odgovarao od samoubistva, policija ga naoružanog jurila po njivama

Novosti online

05. 05. 2024. u 21:21

MIROSLAV S. (46) iz Kovačice ubio se jutros rano iz poluautomatske puške nakon što se posvađao sa bivšom suprugom.

ОВО ЈЕ МИРОСЛАВ КОЈИ СЕ УБИО У КОВАЧИЦИ: Син га одговарао од самоубиства, полиција га наоружаног јурила по њивама

Foto: Fejsbuk

Tragičnom činu prethodio je odlazak Miroslava kod bivše supruge A. S. (39), sa kojom ne živi duže vremena.

- Miroslav je oko 22. 30 došao kod bivše žene A. S. (39) sa kojom ima petoro dece i posvađao se sa njom, a zatim pobacao stvari po stanu u kojem ona živi. Pretio je i da će da se ubije iz puške. Potom se uputio u atar mesta, a njegova bivša žena je obavestila o svemu policiju, koja je ubrzo došla na lice mesta. Kod nje je došao i njihov najstariji sin M. S. (25), koji je dvoje mlađe dece od sedam i devet godina i trudnu sestru od 17 godina sklonio kod druge sestre I. S. (23). Ona sa suprugom i dvoje dece živi u drugom stanu. Zbog svega toga, trudna, mlađa ćerka je prokrvarila - priča izvor.

U pregovore sa ocem je sve vreme bio uključen njegov sin M. S. koji ga je odgovarao od samoubistva.

- Došla je Hitna pomoć, a policija je porodicu sa dugim naoružanjem čuvala i jurila naoružanog Miroslava po njivama. Najstariji sin i policija su ga ubeđivali da odloži oružje, ali on je govorio da "neće više u zatvor i da nema drugo rešenje". Očigledno je bio rešio da se ubije. On je ranije bio u zatvoru godinu i po dana zbog nasilja u porodici. Inače, lečen je od alkohola. Kasnije je otišao u Nemačku, ali se vratio 2020. godine i sa najstarijim sinom radio u Kovačici kao zidar - kaže sagovornik.

Sa bivšom suprugom Miroslav S. ima sina M. S. (25), ćerke (23) i (17) godina, kao i dvoje mališana od sedam i devet godina.

- On je godinama tukao i maltretirao suprugu, pa je pobegla od njega. Svako je otišao na svoju stranu, a bivša supruga je sa troje najmlađe dece živela u drugom stanu. On je svoju kuću u rodnom mestu Uzdine prodao. Bio je nasilan prema supruzi, koju je često tukao - navodi izvor. 

Posle višečasovnih pregovora, Miroslav se ubio iz poluautomatske puške (PAP), tako što je pucao sebi u usta.

U Policijskoj upravi Pančevo nam je potvređno da se nemio događaj dogodio u Kovačici.

- Prijavu od A. S. za nasilje smo primili oko 22. 30 sati i policija je odmah reagovala. Nažalost, Miroslav S. je sebi u jutarnjim časovima pucao u glavu. Na lice mesta je izašao viši javni tužilac u Pančevu i naređena je obdukacija - rečeno je u PU Pančevo.

Kako se saznaje, nakon obdukcije, Miroslav S. će biti sahranjen, a troškove pogreba će da snosi njegov sin.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRPSKA KOŠARKA TUGUJE: Preminuo jedan od dvojice trenera koji su sve osvojili sa reprezentacijom