TROJE DECE OSTALO BEZ MAJKE: Ovo je Monika Isakov (36) stradala kod Novog Bečeja, ćerka (11) pokošena "mercedesom" u teškom stanju (FOTO)

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

26. 05. 2024. u 14:26

TUGA, tišina i neverica u varoši na Tisi, sa banatske strane, Novom Bečeju, nakon saznanja da je u teškoj saobraćajnoj nesreće, koja se u subotu uveče dogodila na putu između sela Kumane i Novog Bečeja, poginula tridesetšestogodišnja Monika Isakov, majka troje dece.

ТРОЈЕ ДЕЦЕ ОСТАЛО БЕЗ МАЈКЕ: Ово је Моника Исаков (36) страдала код Новог Бечеја, ћерка (11) покошена мерцедесом у тешком стању (ФОТО)

Foto: Fejsbuk

Na nju je, kako je to zvanično potvrdila zrenjaninska policija, "mercedesom" naleteo četrdesetdvogodišnji  M.M. iz sela Kumane, koji je nakon nesreće uhapšen i zadržan u pritvoru.

Osim nesrećne Monike, koja je vozila bicikl i bila osvetljena, M.M. je svojim automobilom pokosio i teško povredio i njenu jedanaestogodišnju ćerku, koja je takođe vozila osvetljen bicikl!

Dve godine stariji trinaestogodišnji sin na sreću je nepovređen, mada je prema nekim nezvaničnim informacijama i on u momentu naleta, oboren sa svog bicikla.  

- Strašno, velika tragedija, porodica je ostala bez majke, koja je ni kriva ni dužna smrtno stradala - kaže meštanka Novog Bečeja, vidno u šoku, kada je čula za nesreću. - Novi Bečej je mala varoš, svi se manje više poznaju i svi će Vam samo lepo reći za nesrećnu Moniku, koja je bila uzorna majka.

BONUS VIDEO - SAŠA ADAMOVIĆ: "Zavere teorije" o smrti iranskog predsednika

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REVANŠ ALBANCIMA OD GROBARA I DELIJA: Ovo se na EURO 2024 desilo dan nakon što se veličala velika Albanija (FOTO)