UKC NIŠ: Stanje povređenih u sudaru voza i kombija nepromenjeno

J. S.

05. 06. 2024. u 12:03

Stanje muškarca i žene koji su povređeni juče u saobraćajnoj nezgodi na pružnom prelazu kod Vladičinog Hana je nepromenjeno, kažu iz UKC Niš, gde su povređeni ljudi juče transportovani.

УКЦ НИШ: Стање повређених у судару воза и комбија непромењено

Foto Tanjug

Muškarac je i dalje na mehaničkoj ventilaciji u jedinici intenzivnog lečenja. Multitrauma je u pitanju. Žena je svesna, stabilna, nalazi sa na odeljenju opservacije UC Niš.

Podsećamo u udesu teretnog voza i i putničkog vozila „pikap“ koji se dogodio u utorka u ranim jutarnjim satima na pružnom prelazu u selu Stubal ka Vrbovu, opština Vladičiin Han, teško su povređene dve osobe.

Povređeni su muškarac G. S. (55) iz sela Jelašnice kod Surdulice koji je bio za volanom i njegova saputnica S. N. (48) koja radi kao higijeničarka u školi u Stublu. Čovek koji ima porodičnu pekaru krenuo je da razveze hleb, pa je povezao i poznanicu koja je krenula na posao u selu Vrbovo, kako ne bi pešačila.

Voz je išao iz pravca severa, ka jugu, te je udario vozilo sa leve strane, gde je sedeo vozač. Vozilo je uništeno skoro u potpunosti, a vozač i saputnica su najpre zbrinuti u vranjskom Zdravstvenom centru, da bi odatle sa teškim telesnim povredama bili prevezeni u Univerzitetko-klinički centar u Nišu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!