STRAVIČNA NESREĆA KOD ŠAPCA: Žena (46) poginula nakon što je maloletnik na nju naleteo motociklom, na mestu suvozača bilo dete

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

15. 06. 2024. u 23:00

U SAOBRAĆAJNOJ nesreći u Majuru kod Šapca večeras je poginula žena (45) kada je na nju iz još neutvrđenih razloga naleteo motocikl.

СТРАВИЧНА НЕСРЕЋА КОД ШАПЦА: Жена (46) погинула након што је малолетник на њу налетео мотоциклом, на месту сувозача било дете

Foto: Milena Anđela/Profimedia/Ilustracija

Nesrećna žena se kretala pešice, a motociklom je upravljao maloletnik, dok je na mestu suvozača bilo dete.

- Žena je sa mesta nesreće transportovana u urgentni prijem šabačke bolnice gde su konstatovne teške telesne povrede. Lekari su učinili sve da je spasu, ali je ubrzo posle prijema preminula - naveo je izvor medije.

Vozač motocikla ima teške telesne povrede i on je hospitalizovan, dok su lekari detetu koje je bilo suvozač kontatovali lake telesne.

Uviđaj na mestu nezgode obavili su pripadnici policije i dežurni javni tužilac.

(Telegraf)

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura