ŽENA OSTALA NA MESTU MRTVA: Teška saobraćajna nesreća kod Leskovca, među povređenima i deca

Novosti online

18. 07. 2024. u 19:19

U TEŠKOJ saobraćajnoj nesreći na auto-putu iznad Predejana, na ulazu u Grdeličku klisuru, danas se dogodila teška saobraćajna nesreća, u kojoj je jedna mlađa žena poginula na licu mesta, a četvoro osobe povređene, među kojima i dvoje dece od 2 i 4 godine, potvrđeno je Jugmediji u Opštoj bolici Leskovac.

ЖЕНА ОСТАЛА НА МЕСТУ МРТВА: Тешка саобраћајна несрећа код Лесковца, међу повређенима и деца

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Nesreća se dogodila nešto pre 18 sati, kada je, najverovatnije, vozač izgubio kontrolu nad vozilom i snažno udario u bankinu.

Reč je, kako očevici javljaju, o porodici iz Severne Makedonije, koja se posle odmora u Sloveniji vraćala kuću.

- Žena je bila suvozač. Prevezli smo dvoje dece, od kojih jedno ima veće povrede. Vozač, suprug poginule, ima takođe povrede, ali, čini se da su lakše, mada ništa još sa sigurnošću ne možemo reći dok se ne završe snimanja - objašnjava izvor.

Jedna ekipa Hitne pomoći Doma zdravlja Leskovca i druga ekipa iz leskovačke bolnice stigle su na lice mesta u rekordnom vremenu i sanirale povređene. Tu se našla i ekipa Hitne pomoći iz Doma zdravlja iz Grdelice, a jedno od dece prevezeno je do bolnice automobilom policije.

Za volanom je bio I.A. (28), koji nije, na sreću, povređen osim što je u šoku i konfuziji, naglašavaju lekari iz urgetnog centra u leskovačkoj bolnici.

- Jedno dete je na dijagnostici, sumnjamo na prelom butne kosti, drugo je, na sreću, ostalo nepovređeno - kaže isti lekar.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA U EUFORIJI, AMERI OSTAJU BEZ OLIMPIJSKIH IGARA?! Amerikanci uveli zakon da naštete Rusima, a sada se im se obija o glavu!