VOZAČ IZGOREO U AUTOMOBILU: Stravična scena kod Šida (FOTO)

Novosti onlajn

14. 08. 2024. u 16:51

JEDNA osoba nastradala je danas oko 13.30 sati na ulasku u Bikića Do kod Šida kada se zapalio automobil marke "lada" u kom se osoba nalazila.

ВОЗАЧ ИЗГОРЕО У АУТОМОБИЛУ: Стравична сцена код Шида (ФОТО)

Z. Grumić

Kako se saznaje, došlo je do samozapaljenja vozila.

- U autu je bila samo jedna osoba, vozač. Kada je vozilo planulo, nije uspeo da izađe i nastradao je - rekao je izvor i dodao da je istraga u toku.

Kako se može videti na fotografijama s mesta nesreće, automobil je potpuno ugljenisan, a pronađen je u kanalu kraj puta.

- Auto se prvo zapalio u toku vožnje, pa je vozač, kako se veruje, zbog toga izgubio kontrolu i sleteo je s puta u kanal. Iz auta nije uspeo da izađe, iako je pokušavao, jer nije mogao da otvori vrata - objašnjava izvor.

Na lice mesta brzo su došli vatrogasci, policija i Hitna pomoć. Vatrogasci su za kratko vreme uspeli da ugase plamen, ali nažalost vozaču nije bilo spasa.

- Čovek je izgoreo u svom automobilu. Telo je maltene bilo ugljenosano - dodaje sagovornik Kurira i navodi da je telo prevezeno na obdukciju.

- Još nije uzvrđen identitet nastradalog zbog stanja u kom se telo nalazilo, tako da je identifikacija u toku - zaključuje izvor.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Sve veći broj organizacija integriše održivost u svoju poslovnu strategiju:  Šta tačno znači „održivost u poslovanju“?