DEČAK IZ PIROTA ZADOBIO JEZIVE POVREDE NAKON TIKTOK IZAZOVA: Majku jedva prepoznao, hitno prebačen u bolnicu

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

17. 08. 2024. u 08:51

POVREĐENI dečak (13) iz Pančeva zadobio je jezive povrede nakon naizgled bezazlene "dečije igre" i snimanja izazova za popularnu mrežu Tiktok.

ДЕЧАК ИЗ ПИРОТА ЗАДОБИО ЈЕЗИВЕ ПОВРЕДЕ НАКОН ТИКТОК ИЗАЗОВА: Мајку једва препознао, хитно пребачен у болницу

Foto: Milena Anđela/Profimedia/Ilustracija

Nakon što ga je drug umotao u streč foliju, dečak je u jednom momentu izgubio svest i prestao da diše.

Dečakovu majku, podsetimo, pozvala je telefonom slučajna prolaznica koja je ugledala da sa detetom nadomak parka u Pančevu nešto nije u redu. Majka se povodom ovoga oglasila za medije i podelila strašne prizore koje je zatekla kada je stigla do sina.

- Moj sin je umalo nastradao zbog "dečije igre" i snimanja nekakvog izazova za Tiktok, a da nije bilo slučajne prolaznice koja je primetila da dete ne diše, ne smem ni da izgovorim šta bi bilo - rekla je ranije majka.

Sagovornica kaže da je ekipa Hitne pomoći brzo stigla, kao i da je ustanovljeno da njen sin ima potres mozga, kao i gubitak pamćenja usled nedostatka vazduha.

- Ni mene nije prepoznao kada su ga lekari povratili. Odzvanjaju mi njegove reči u glavi kada se probudio i pitao me "možemo li pozvati njegovu mamu". Uopšte nije znao ko sam, ali zahvaljivala sam Bogu na tome što je živ, pogotovo što je pored toga imao i druge povrede. Morali su da mu ušivaju glavu, s obzirom na to da je jako udario o beton prilikom pada - kaže sagovornica za medije i dodaje da se detetu pamćenje povratilo kasnije tog dana.

Apeluje na roditelje: Razgovarajte s decom

Majka kaže da je preživela pravi pakao, kao i da je na kraju najvažnije da joj je dete živo.

- Bila sam preplašena i samo sam molila Boga da on bude dobro. Nadam se da se ništa slično u budućnosti neće ponoviti. Deca svašta gledaju na tim društvenim mrežama i ne shavataju da igra može lako da se pretvori u tragediju. Želim da apelujem i na roditelje da razgovaraju sa svojom decom i da im stalno ukazuju na opasnosti, ali i na to šta je igra, a šta zaista nije igra i šta može da preraste u pravu katastrofu. Takođe, roditelji moraju da znaju šta njihova deca snimaju za društvene mreže, koje sadržaje gledaju... - zaključuje ova žena iz Pančeva.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI ODUŠEVLJENI: Srbi, možda ste treći na olimpijadi, ali ste prvi u našim srcima!