"DECA NON-STOP ZOVU, NE VERUJU DA NJIHOVIH DRUGARA VIŠE NEMA": Stradali pred polazak u školu, sutra sahrana mališana

Novosti online

21. 08. 2024. u 16:37

SAHRANA mališana koji su stradali na pružnom prelazu u mestu Petka kod Lazarevca, održaće se sutra u 13 časova, neutešna porodica uveliko priprema sve za sahranu, a kako saznajemo, njihov otac Milan D. na nogama nosi sav teret otkad je izgubio svoje mezimce.

ДЕЦА НОН-СТОП ЗОВУ, НЕ ВЕРУЈУ ДА ЊИХОВИХ ДРУГАРА ВИШЕ НЕМА: Страдали пред полазак у школу, сутра сахрана малишана

Foto Društvene mreže

- Svi se pripremamo na to da odemo sutra na sahranu, skupljamo snage da uopšte prisustvujemo to, to su sve naša deca, odrasli su u ovom kraju, ne smem ni da zamislim kako je porodici - kaže bliska komšinica ove porodice za Kurir.

Teški prizori dočekaće sutra meštane sela Lukavica, gde su inače mališani i odrasli.

Za dečaka (12) i devojčicu (14) koji su poginuli na pružnom prelazu, komšije su govorile da su divna deca, poslušna i vesela.

Svima će, kako kažu, nedostajati, dečija graja, pripreme za školu i vraćanje iz iste.

- To su bila deca za primer, divna i puna života, obožavali su da se skupljaju ovde u ulici i igraju. Radovali su se čak i početku školske godine, kako bi videli i ostale drugare koje preko leta ne viđaju često, a sada telefoni non-stop zvone, osnovci zovu i u neverici pitaju da li je tačno da njihovih drugara više nema, tuga, jednostavno velika tuga - dodala je.

Inače, u ponedeljak pre nego što je došlo do tragedije, otac se sa decom uputio ka Ubu gde su imali u planu da provedu lep dan zajedno u akva parku i uživaju u kupanju.

Nažalost, u tome ih je sprečila zla kob kada je taksista Milan Lazarević koji ih je vozio ka Ubu, pokušao da pređe preko pružnog prelaza i bez zaustavljanja voz je naišao na putničko vozilo i smrvio da u potpunosti.

Dvoje mališana stradalo je na licu mesta, kao i taksista koji je upravljao vozilom, dok je otac dečaka i devojčice, preživeo sa lakšim povredama.

BONUS VIDEO:

Snimak nesreće kod Lazarevca: Auto se ne zaustavlja na pružnom prelazu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKADA NIJE SLAVIO ROĐENDAN: Život Dragana Nikolića je obeležila velika tragedija koja se desila na taj dan