TUGA DO NEBA: Ovo je Nikola, druga žrtva autobusa smrti kod Umke (FOTO)

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

29. 08. 2024. u 12:13

KUVAR Nikola Uzelac (24) iz Velike Moštanice podlegao je povredama pre tri dana nakon što je 24. avgusta kod Umke zadobio teške telesne povrede u sudaru kamiona i autobusa. Na večni počinak ispratiće ga danas roditelji, devojka, babe i dede, ali i mnogobrojni rođaci i prijatelji.

ТУГА ДО НЕБА: Ово је Никола, друга жртва аутобуса смрти код Умке (ФОТО)

foto: Instagram/192_rs/Printskrin

Podsetimo, jeziva nesreća dogodila se u subotu, oko 7.50 sati, u Umki na Novom obrenovačkom drumu, a u kojoj su učestvovali kamion i autobus. Tada je na mestu poginula jedna muška osoba, dok je više osoba povređeno. Jedan od povređenih putnika u autobusu bio je i Nikola Uzelac koji je podlegao povredama 26. avgusta u Urgentnom centru.

- Naš voljeni Nikola tragično je nastradao. Sahrana će se obaviti 29. avgusta na groblju u Velikoj Moštanici - ovu čitulju potpisali su Nikolini neutešni roditelji koji imaju samo njega, zatim babe, ujak, devojka i mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Zatim su usledile posebne čitulje od njegovih roditelja, neutešni otac je napisao: "Voljenom sinu Nikoli od oca Dragana", dok je njegova supruga napisala istu poruku: "Voljenom sinu Nikoli od majke Jovanke."

foto: Instagram/192_rs/Printskrin

 

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je krivičnu prijavu protiv vozača autobusa M. K. (63) zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Nakon udesa vozač autobusa 551 je potresnim glasom ispričao kako je došlo do nesreće i naveo "da nije primetio kamion dok nije bilo prekasno."

- Verujte, samo sam u trenutku video prepreku, kamion ispred sebe parkiran nasred puta. Trenutak, nisam mogao da reagujem. Ne znam šta se desilo, samo sam video kamion ispred sebe - rekao je nakon stravične nesreće vozač autobusa 551, trudeći se da ne gleda u pravcu autobusa, u kom je bilo telo poginulog putnika.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VEŠTAČKA INTELIGENCIJA U SLUŽBI DOSTIZANJA CILJEVA ODRŽIVOG RAZVOJA: Fokus na obrazovanje i zaposlenje