RADNIK HITNE POMOĆI SE OTROVAO NA RADNOM MESTU: Greškom popio tečnost koju je našao u frižideru

Novosti online

13. 09. 2024. u 15:15

U SLUŽBI Hitne pomoći bujanovačkog Doma zdravlja u subotu uveče došlo je do trovanja jednog radnika, koji je, kako se sumnja, popio neku vrstu otrovne hemikalije misleći da je voda.

РАДНИК ХИТНЕ ПОМОЋИ СЕ ОТРОВАО НА РАДНОМ МЕСТУ: Грешком попио течност коју је нашао у фрижидеру

CK Požarevac

Tečnost od koje je pozlilo radniku, čiji identitet je poznat redakciji Bujanovačkih, nalazila se u frižideru među flašama sa vodom, u jednoj prostoriji u Hitnoj. Slučaj je prijavljen policiji, a tužilaštvo je naložilo analizu sumnjive tečnosti.

Kako je opasna hemikalija dospela u frižider i tako bila nadohvat ruke svima, kao i sve ostale okolnosti ovog slučaja, utvrdiće istraga.

Radniku je odmah ukazana pomoć u Hitnoj, nakon čega je prebačen u vranjsku bolnicu, pa u UKC Niš. Sutradan se osećao bolje, samoinicijativno je napustio bolničko lečenje, navodi se u službenoj belešci policije, do koje je došao pomenuti portal.

- U prostoriji sam bio sa kolegom koji je razgovarao telefonom. Otvorio sam frižider, video sam tri flaše od soka, napunjene vodom, kako sam pretpostavljao. Uzeo sam flašu iz sredine i sipao u dve staklene čaše. Prvi sam krenuo da pijem i na prvi gutljaj osetio neverovatan nagon za povraćanjem. Tečnost je bila bez mirisa i izgledala je kao voda. Odmah sam počeo da povraćam i to intenzivno, a kolegu sam upozorio da ne pije iz čaše jer ima nečega. Povraćao sam oko 20 minuta, nakon čega sam otišao kod lekara u Hitnoj, objasnio dr Dejanu Stojanoviću šta se desilo i on mi je uključio infuziju i odvezao me do ZC Vranje na PTO - ispričao je radnik policiji.

BONUS VIDEO:

PRVI PUT U ISTORIJI SE DEŠAVA OVO U FIRMAMA: Filipović na 9:45 otkriva neverovatan fenomen

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BIĆEMO PRINUĐENI Putin: NATO odlučuje da li će direktno ući u sukob u Ukrajini!