VOZAČ EKIPE "KUĆA OD SRCA" PREBAČEN U BEOGRAD: Zoranovo lečenje će se nastaviti u Urgentnom centru

Novosti online

20. 04. 2021. u 15:56

ZORAN S. (31), vozač koji je prošlog petka teško povređen u saobraćajnoj nesreći, u kojoj je poginula producentkinja emisije “Kuća od srca” Jasmina Mihajlović, a on zadobio teške povrede, prebačen je u beogradski Urgentni centar na dalje lečenje.

ВОЗАЧ ЕКИПЕ КУЋА ОД СРЦА ПРЕБАЧЕН У БЕОГРАД: Зораново лечење ће се наставити у Ургентном центру

Foto: G. Šljivić

Kako kaže dr Zoran Mrvić, v.d. direktora Zdravstvenog centra “Studenica” u Kraljevu, gde se do juče taj pacijent lečio, njegove povrede su sanirane do stepena da je mogao da podnese put iz Kraljeva do Beograda i van životne opasnosti je.

– Pacijent je prebačen juče u beogradski Urgentni centar, a u dogovoru sa tamošnjim kolegama, da bi se nastavilo njegovo lečenje. Zoran je zadobio teške telesne povrede u saobraćajnoj nesreći, posle koje je bio dovezen kod nas na lečenje. Sanirane su povrede koje je imao u trbuhu, povrede slezine, ali zbog obimnosti povreda na grudnom košu i na glavi prebačen je u beogradsku zdravstvenu ustanovu na dalje lečenje – kaže izvor.

(24sedam)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!