ZBOG MAČAKA NOŽEM NASRNUO NA KOMŠIJE: Viši sud odredio meru obaveznog psihijatrijskog lečenja Saši iz Niša

J. Ćosin

01. 12. 2021. u 12:36

VIŠI sud u Nišu izrekao je Saši Dodiću (50) iz sela Popovac meru obaveznog psihijatrijskog lečenja i čuvanja u zdravstvenoj ustanovi zbog toga što je on 24. aprila, u dvorištu svog komšije Saše Ilića, u stanju neuračunljivosti usled duševne bolesti, posle kraće rasprave sa komšijom Aleksandrom Mičićem zbog psa koji mu je napadao mačke, pokušao da ubije više ljudi.

ЗБОГ МАЧАКА НОЖЕМ НАСРНУО НА КОМШИЈЕ: Виши суд одредио меру обавезног психијатријског лечења Саши из Ниша

Foto: D. Alihodžić

Na poslednjem saslušanju pred sudom su veštaci Specijalne zatvorske bolnice u Beogradu predložili da se Dodić, umesto u zatvor, uputi na lečenje. 

Kako su "Novosti" već pisale, Dodić je nakon svađe sa Mičićem kuhinjskom nožem napao njega i njegovu suprugu Mariju, koja je u tom trenutku za ruku držala četvorogodišnje dete, koje je telom pokušala da zaštiti od pomahnitalog komšije.

Dok je sa detetom pokušavala da se skloni u dvorište komšije Ilića, Dodić ju je ubo nožem u grudi, nanevši joj tešku telesnu povredu opasnu po život. Pokušavajući da Dodića obori na zemlju, njen suprug Aleksandar zadobio je ubodnu ranu i tešku telesnu povredu u stomak, a kada je u pomoć pritekao komšija Ilić, Dodić je nasrnuo i na njega, nanevši mu takođe povredu opasnu po život.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima