NAPALI I POLICAJCA: U novosadskom Osnovnom sudu zakazano suđenje dvojici Novosađana za nasilničko ponašanje

Lj. P.

05. 07. 2022. u 14:14

PRED Osnovnim sudom u Novom Sadu, za 12. jul je zakazan glavni pretres u postupku proti okrivljenih Ognjena Stankovića (25) i Damjana Puzovića (24) iz Novog Sada, saopštila je Informativna služba Osnvnog suda u Novom Sadu.

НАПАЛИ И ПОЛИЦАЈЦА: У новосадском Основном суду заказано суђење двојици Новосађана за насилничко понашање

Lj.P.

Okrivljenom Ognjenu Stankoviću stavlja se na teret da je 4. decembra 2021. godine u Novom Sadu izvršio dva krivična dela nasilničko ponašanje i to ispred Tržnog centra „Promenada“ i u glavnom holu Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine, krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, te da je dana 6. decembra 2021. godine izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija na taj što je u svojoj kući neovlašćeno držao municiju.

Okrivljenom Damjanu Puzoviću, kako dalje navode u Informativnoj službi novosadskog Osnovnog suda, stavlja se na teret da je dana 4. decembra 2021. godine u Novom Sadu izvršio krivično delo nasilničko ponašanje ispred Tržnog centra „Promenada“ i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti u glavnom holu Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine.

Prema obojici okrivljenih pritvor je produžen do 2. septembra .2022. godine zbog bojazni da bi boravkom na slobodi u kratkom vremenskom periodu mogli ponoviti istovrsna krivična dela.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)