DEJAN NIKOLIĆ - KANTAR OSUĐEN NA 14 MESECI ZATVORA: Pomagačima po osam meseci zatvora

J. S.

11. 10. 2022. u 16:28

U OSNOVNOM sudu u Vranju, sudija Jelena Dimitrijević, nakon završnog ročišta pročitala je presudu po kojoj su Dejan Nikolić Kantar, Bojan Antanasijević i Slaviša Kostić proglašeni krivim za nasilniičko ponašanje u kafiću No koment koji posluje kao deo OK radija kao i prema vlasnici Oliveri Vladković i zaposlenoj Svetlani Ivanov.

ДЕЈАН НИКОЛИЋ - КАНТАР ОСУЂЕН НА 14 МЕСЕЦИ ЗАТВОРА: Помагачима по осам месеци затвора

Foto: Novosti

Kostić i Antanasijević dobili su po osam meseci zatvora, a Dejan Nikolić Kantar 14 meseci u vreme kazne ulazi i period prove u pritvoru. Osuđeni imaju pravo žalbe Višem sudu. Zbog bezbedonosne situacije Dejan Nikolić Kantar koji je na suđenje dovežen iz Centralnog zatvora u Beogradu nije prisustvovao izricanju  presude, ali ročištu koje je prethodilo jeste.

Podsetimo, prvo ročište u slučaju koji se vodi protiv Dejana Nikolića Kantara i još dvojice okrivljenih održano je 16. avgusta. Tada se ispred Suda okupilo nekoliko stotina ljudi kako bi Nikoliću pružilo podršku. I oni su nosili transparente „Pravda za Kantara“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!