MALI SENTA NA REHABILITACIJI: Suđenje Koluviji prekosutra u Specijalnom sudu

J.D.Lj.

13. 06. 2023. u 14:02

SLOBODAN Milenković, poznatiji kao Mali Senta, inače načelnik Odeljenja za borbu protiv droga beogradske policije, zbog rehabilitacije na kojoj se nalazi nakon dužeg bolovanja, nije ni danas došao u Specijalni sud, gde je, zajedno sa trojicom kolega, trebalo da bude ispitan kao jedan od petorice svedoka iz policije, u predmetu "Jovanjica 1".

МАЛИ СЕНТА НА РЕХАБИЛИТАЦИЈИ: Суђење Колувији прекосутра у Специјалном суду

Predrag Koluvija, Foto D. Milovanović

Osim njega, u sud nisu pristupila ni dvojica okrivljenih, kao ni jedan Sentin kolega, te će nastavak pretresa biti održan u četvrtak.

Inače, Mali Senta i njegove kolege trebalo je da, u svojstvu svedoka, pred sudom budu saslušani vezano za učešće u pretresima imanja "Jovanjica", nakon policijske akcije u novembru 2019. godine. Tada je zaplenjeno oko 660 kilograma sušenog kanabisa.

Tužilaštvo tvrdi da su Predrag Koluvija i ostali optuženi na imanju nedozvoljeno proizvodili drogu, dok oni negiraju delo i kažu da je reč o kanabisu koji se koristio za proizvodnju piva, kao i nekih drugih proizvoda, te da nema govora o narkoticima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!