NEMA PUBLIKE ZA KREATORA: U Prvom osnovnom sudu nastavljen pretres protiv Darka Kostića

J.D.Lj.

08. 11. 2023. u 15:55

U PRVOM osnovnom sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje modnom kreatoru Darku Kostiću, optuženom da je u aprilu prošle godine Š.H. protivpravno lišio slobode, odnosno vezao ga u špajz u svom ateljeu, a potom mu držeći nož u rukama, uputio ozbiljne pretnje.

НЕМА ПУБЛИКЕ ЗА КРЕАТОРА: У Првом основном суду настављен претрес против Дарка Костића

Darka Kostića privode u tužilaštvo / Foto ATAImages

I ovo suđenje je, kao i sva prethodna, bilo zatvoreno za medije jer je sud usvojio predlog Tužilaštva o isključenju javnosti, a radi zaštite Š.H.

Kako saznajemo od izvora bliskog pravosudnim organima, na današnjem pretresu saslušavani su svedoci, dok je pre toga, svoju izjavu dao i oštećeni Š.H.

S druge strane, kreator od samog početka tvrdi da je nevin i da mu je sve namešteno. Čak šta više, insistirao je na tome da suđenje bude javno, kako bi se saznala "prava istina", odnosno da nije Š.H. držao u stanu protiv njegove volje, niti mu pretio.

Kostić je, inače, 2021. godine odlukom Trećeg osnovnog suda u Beogradu, bio osuđen na godinu dana kućnog zatvora zbog polnog uznemiravanja maloletnika i držanja droge za ličnu upotrebu.

Nastavak suđenja je zakazan za sredinu januara naredne godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!