GLUMCI PRED SUDOM: Počinje suđenje po tužbi Branislava Lečića protiv Anđele Jovanović

N.B.

06. 03. 2024. u 07:53

PRED Prvim osnovnim sudom u Beogradu za danas je zakazan početak ročišta po tužbi glumca Branislava Lečića, koju je podneo protiv svoje mlađe koleginice Anđele Jovanović.

ГЛУМЦИ ПРЕД СУДОМ: Почиње суђење по тужби Бранислава Лечића против Анђеле Јовановић

Foto: ATA images

U tužbi se navodi da "kada je Anđela Jovanović saznala da Lečić treba da bude angažovan na snimanju serije "Radio Mileva", u epizodnoj ulozi, javno je negodovala i izjavila da ne želi da igra sa silovateljem i seksualnim napasnikom, te da će, ukoliko Lečić bude angažovan, napustiti projekat iz revolta".

Dalje se ističe da je producentska kuća bila primorana da otkaže angažman Lečiću, "imajući u vidu da Anđela Jovanović više godina igra u seriji i da prema njenom liku publika gaji određene simpatije".

Lečić je istakao da su tužbu podneli njegovi advokati, jer je reč o uskraćivanju prava na rad, što niko nema pravo da radi i što je, kako je naveo, zakonski prekršaj. Zbog povrede ugleda i časti traži da mu isplati ‪300.000 dinara. 

BONUS VIDEO:"KiM JE POSTAO TREND" Peđa Vasić o patriotizmu - Ljudi se busaju, a ne znaju ništa!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)