ON JE UBICI IZ MLADENOVCA BIO UZOR: Dopisivao se sa Blažićem uočio masakra, usledila svađa

Novosti online

22. 08. 2024. u 20:23

VIKTORĐorđević, koji se ranije zvao Nikola, bivši je rijaliti učesnik i dečko poznate pevačice, a sada se našao u centru pažnje pošto ga je okrivljeni masovni ubica Uroš Blažić (22) iz Dubone kod Mladenovca, spomenuo u sudu iznoseći svoju odbranu.

ОН ЈЕ УБИЦИ ИЗ МЛАДЕНОВЦА БИО УЗОР: Дописивао се са Блажићем уочио масакра, уследила свађа

FOTO: INSTAGRAM

Naime, pokušavajući da sramno opravda ono što je 4. maja 2023. godine uradio u selima Dubona i Malo Orašje kraj Smedereva kada je hicima iz "kalašnjikova" ubio devetoro i ranio 12 ljudi, okrivljeni Blažić je izjavio "da masakr ima svoj uzrok, kao i da mu je prethodila svađa na Vocapu sa Viktorom Đorđevićem i jednom devojkom".

- Hteo bih da dodam da je te večeri došlo do Vocap prepiske sa Viktorom Đorđevićem i tom devojkom, to je bila kapisla da se sve ovo izdešava - sramno je rekao Blažić.

Inače, Viktor Đorđević se ranije zvao Nikola, on je promenio svoj identitet jer mu se staro ime nije sviđalo.

- Uzeo sam ime Viktor jer mi se ono više dopada - navodno je ranije objasnio Đorđević, koji je pre nekoliko godina učestvovao u rijalitiju "Zadruga".

- Međutim, slavu je stekao kada je uplovio u ljubavnu vezu sa pevačicom Sanjom Vučić. Kasnije je viđan i u društvu rijaliti učesnice Viki Mitrović, a fotografija na kojoj Đorđević ljubi Viki osvanula je na društvenim mrežama - podseća izvor za medije.

Posle raskida sa Sanjom Vučić, Đorđević je gostovao u TV emisijama i govorio o bivšoj devojci. Tako je jednom prikom izjavio "da je bio loš čovek". On je na loše komentare i osudu publike odgovorio:

- Bio sam mlad i glup, hteo sam da budem dobar drug, a ispadao najgori čovek prema osobama koje su vredele, ništa nisam radio, a ispadalo je da sam sve ja radio. Žao mi je zbog toga, sve bih dao da to nisam radio, zato što sam bio loš čovek. Imao sam 20 godina, a ona 25, to je velika razlika, sećam se kada mi je pričala da je to meni tad bilo okej, ali da u njenim godinama mi neće biti okej, za sve je bila u pravu - rekao je Đorđević govoreći o vezi sa pevačicom.

Đorđević je posle jezivog zločina koji je njegov prijatelj Uroš Blažić počinio 4. maja prošle godine, sa društvenih mreža obrisao sve njihove zajedničke fotografije.

MUP

 

- Na njegovom profilu mogle su se naći fotografije, snimci sa motorima, a znamo da je bivši zadrugar vatreni fan istih. Nekoliko storija nalazilo se i na Instagram profilu Đorđevića, čak i snimak na kome Blažić pliva u bazenu i sebe naziva "Malim Kristijanom", misleći na Kristijana Golubovića. Međutim, odmah nakon zločina, bivši "zadrugar" je sve to uklonio - podseća on i dodaje da se Đorđević posle masovnog ubistva samo jednom javno oglasio, a upitan o Blažiću i njihovom odnosu izjavio je: "Ne znam, majke mi".

O tome koliko su Blažić i Đorđević bili bliski svedoči i to što su nosili čak i istu garderbu, o čemu govore i fotografije njih dvojice u identičnim majicama. Takođe, tokom svađe na Vocapu koja je prethodila masakru bilo je reči o tome "da je Đorđević bio sponzor Urošu Blažići, da mu je bio sensei (učitelj)".

- Kroz celu prepisku provejava da je Blažiću Đorđević bio neka vrsta idola - kaže izvor za medije.

Intersantno je i to da je Đorđević jutro posle masakra napisao poruku: "Ubili su ga zbog vas, jel ste sada srećni?". Da podsetimo, kako je i sam Blažić izjavio u sudnici, iste večeri kada je počinio masakr on je u Vocap grupi, u kojoj je bio Đorđević, jedna devojka i još nekoliko ljudi, ušao u raspravu sa devojkom, dok je Đorđević pokušavao da smiri situaciju.

Kako dalje kaže izvor za medije, nakon što je Blažić počinio masakr, njegovi prijatelji su se na Vosapu pitali da li je on ubica, a to pitanje su postavljali upravo Đorđeviću. O tome je u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu govorila i devojka iz Vocap grupe, A. T. iz Kruševca.

- Tokom prepiske bila sam na poslu, a kasnije je neko na grupu poslao da je bila pucnjava u Duboni. Celo veče sam pratila vesti, a onda je neko iz grupe pitao Nikolu da li je Uroš ubica. Znam da je Nikola zvao Uroša, ali da mu se on nije javljao. Nikola mi je ujutru poslao poruku: "Ubili su ga zbog vas jeste li sad srećni?!". Shvatila sam da Nikola time hteo da prebaci krivicu na mene za ono što je Uroš uradio, ali ja zaista nemam nikakve veze sa tim masakrom - izjavila je A.T. s kojoim se Blažić raspravljao.

(Kurir)

BONUS VIDEO: Uhapšena četvorka koja je planirala napad na policiju na protestu u Beogradu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
HLADNA ZIMA SA PUNO SNEGA, EVO KOLIKO ĆE PADATI U BEOGRADU: Meteorolozi izneli prognoze, da li stiže polarni vrtlog?

HLADNA ZIMA SA PUNO SNEGA, EVO KOLIKO ĆE PADATI U BEOGRADU: Meteorolozi izneli prognoze, da li stiže polarni vrtlog?

METEOROLOŠKI sajt "Severe Weather Europe" (SWE) nedavno je pisao kako se nešto čudno dešava sa polarnim vrtlogom, a promene koje se na njemu dešavaju uticaće na predstojeću zimu u Srbiji. Po tome, zima bi na Balkanu, pa tako i u Srbiji, trebala da bude slaba. Međutim, sa druge strane, naši meteorolozi imaju različita predviđanja za zimski period, pa tako jedan naš profesor smatra da ćemo ove zime imati puno snega i da će zima biti hladnija nego za poslednjih 10 godina!

22. 08. 2024. u 09:01

Komentari (0)

NISTE REZERVISALI LETOVANJE? Spakujte se i otputujte na najpopularniju destinaciju ovog leta po LAST MINUTE cenama, popusti su neodoljivi!