ERVIN GA PSOVAO, PA GA POLICAJAC UDARIO: Počelo suđenje za ubistvo u Priboju

S. J. M.

10. 09. 2024. u 21:45

POLICAJAC Igor Avramović, kojem se u Višem sudu u Užicu sudi za teško ubistvo Ervina Ćelahmetovića 21. maja 2023. godine u Priboju, izneo je odbranu, dok se troje optuženih da su mu pomagali u posle u bekstvu Natalija Gazdić, Mihailo Stojković i Milo Aranitović za sada branili ćutanjem.

ЕРВИН ГА ПСОВАО, ПА ГА ПОЛИЦАЈАЦ УДАРИО: Почело суђење за убиство у Прибоју

Foto: Društvene mreže

U sudu su saslušana i tri svedoka, koja su kako saznajemo potvrdila priču okrivljenog da je Pribojčanin Mirsad pravio nered i nasilnički se ponašao u kafiću, pa je rpekinuta muzika i polomljene su čaše. Tada mu je prišao Avramović i rekao da je policajac na šta ga je Ćelahmetović, koji je bio za šankom, više puta opsovao i Igor Avramović ga je udario. Ćelahmetović je pao sa stolice na pod i izgubio je svest, da bi nakon prebacivanja u bolnicu od dobijenih povreda preminuo.

Avramovićev branilac Borivoje Borović osporava da je u pitanju teško ubistvo, kako je delo kvalifikovalo tužilaštvo, već da je u pitanju nanošenje teških telesnih povreda sa smrtnim ishodom iz nehata.

Viši sud u Užicu je naložio da se uradi psihološko - psihijatrijsko veštačenje okrivljenog s obzirom da se ranije branio ćutanjem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner ipak leti iz tenisa zbog dopinga?! Uopšte nije istekao rok, iako to mnogi tvrde!