NA SUĐENJU U PREDMETU "STEFAN BRAUN" ŽRTVA NIJE PREPOZNALA KO GA JE RANIO: Okrivljeni pušteni u kućni pritvor

S. J. M.

09. 10. 2024. u 22:07

BOJAN Tanasković, član obezbeđenja, koji je ranjen u pucnjavi na izlasku iz kluba "Stefan Braun" 15. marta 2022. godine, nije u sudnici Višeg suda u Beogradu među okrivljenima prepoznao osobu, koja je pucala u njega.

НА СУЂЕЊУ У ПРЕДМЕТУ СТЕФАН БРАУН ЖРТВА НИЈЕ ПРЕПОЗНАЛА КО ГА ЈЕ РАНИО: Окривљени пуштени у кућни притвор

Foto: Z. Jovanović

On je inače ostao pri iskazu, koji je dao u tužilaštvu u istrazi i nije ga ponavljao na današnjem suđenju Aleksandru Šćepanoviću, koji je u bekstvu, Slavoljubu Trajkoviću, Stefanu Veljoviću i Nikoli Stankoviću. Oni su optuženi za pokušaj teškog ubistva u sauzvršilaštvu i nedozvoljeno nošenje oružja, jer je tada teško ranjen i Miro Čuljković, takođe radnik obezbeđenja. Šćepanović je osumnjičen da je u njega ispalio šest metaka.

Sudsko veće je juče ukinulo pritvor Trajkoviću i Veljoviću i zamenilo ga za kućni pritvor sa elektronskim nadzorom, dok je Stankoviću pritvor ukinut na suđenju u junu.

U klubu "Stefan Braun" je te večeri došlo do incidenta i tuče, nakon čega su okrivljeni izbačeni iz kluba, ali su se onda vratili sa pištoljem. Veljović je okrivljen da ga je dao Šćepanoviću, koji je pucao u obezbeđenje, a onda mu je ispao, pa ga je podigao Trajković, kojem je isto ispao, pa je pištolj uzeo Stanković, pre nego što su pobegli.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LJUBAVNA PRIČA EMIRA KUSTURICE: Maja mu je srce zarobila