OGLASIO SE BOGOLJUB KARIĆ: Dao saopštenje povodom informacije da mu je unuk uhapšen

Novosti onlajn

21. 01. 2022. u 15:13 >> 15:13

NA osnovu informacije objavljene danas u medijima, koja se odnosi na hapšenje lica u Beogradu koje je nakon tuče oko parking mesta nožem povredilo drugo lice, i za koje se navodi da je unuk Bogoljuba Karića, saopštenjem se oglasila porodica Karić.

ОГЛАСИО СЕ БОГОЉУБ КАРИЋ: Дао саопштење поводом информације да му је унук ухапшен

Bogoljub Karić

- Obaveštavamo javnost da je u pitanju lažna informacija koja je pokušaj da se tendenciozno ponizi i uprlja lik Bogoljuba Karića. Unuci Bogoljuba Karića su maloletni, sa svojim roditeljima i porodicom posvećeni su obrazovanju i redovnom školovanju, muzici i sportu, te ne mogu biti akteri bilo kakvog događanja koje ima veze sa ovim nesretnim incidentom.

- Bogoljub Karić je videvši ovu infomaciju dao komentar: “Unuci moje supruge Mare i mene su zlatna i poslušna deca, a kada se ovako netačne stvari objavljuju u javnosti, moram da kažem da ću jedino da proverim da nije slučajno moj najmlađi, uskoro dvogodišnji unuk Bogoljub, nepažnjom iz svojih pelena isukao tradicionalnu naslednu karićevsku sablju i povredio nekoga u dečjoj igri!”.

- U slučaju neobjavljivanja ovoga demanta, naša pravna služba će preduzeti sva raspoloživa pravna sredstva za sankcionisanje objavljivanja informacija koje narušavaju ugled i autoritet ličnosti i nanose trajnu štetu - piše u saopštenju.

Privedeni je sin Jefimije, bratanice Bogoljuba Karića

Podsetimo Novak R. (20) priveden je danas u stanicu Savski venac, pošto je tokom tuče oko parking mesta oštrim predmetom lakše povredio muškarca Serđa K. (52). Novak je sin Saše R., koji je suprug Jefimije Karić, ćerke biznismena Zorana Karića, odnosno bratanice Bogoljuba Karića.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News