NA BILJANINOJ UMRLICI IVANOVO IME: Porodica nesrećnog muškarca iz Leskovca organizuje sahranu, u toku je obdukcija (FOTO)

D. Miljković

29. 06. 2022. u 12:24

TELO muškarca Ivana S. pronađeno je juče na dan sahrane njegove žene Biljane S. (38), čije je telo pronađeno u ponedeljak uveče.

НА БИЉАНИНОЈ УМРЛИЦИ ИВАНОВО ИМЕ: Породица несрећног мушкарца из Лесковца организује сахрану, у току је обдукција  (ФОТО)

Foto: D. M.

Kako je potvrđeno "Novostima" iz policije, telo je pronađeno, u toku je obdukcija i još uvek se ne zna da li je Ivan preminuo nasilnom ili prirodnom smrću.

Nisu mogli da kažu na koji način su saznali da je Ivanovo telo zabetonirano u pomoćnim prostorijama.

Deca su sad saznala da su im preminula oba roditelja. Na Biljaninoj umrlici među ožalošćenima stoji i ime njenog supruga Ivana. Ivanovi roditelji, koji žive u selu Vučje, treba da organizuju i njegovu sahranu.

Foto: D. M.

Podsetimo, u podrumu kuće u kojoj je juče pronađeno telo Biljane S., po dojavi policije pronađen je i leš zaliven u beton.

Kako se nezvanično saznaje, reč je o telu supruga ove žene, a sumnja se da ga je ubila ona zajedno sa svojim ljubavnikom još pre tri godine i zalila betonom, što je on, navodno, i ispričao policiji.

Jedan od rođaka kaže da je odmah posle sahrane došla policija i svima naredila da izađu iz kuće, a kuća je zapečaćena. Policija obezbeđuje mesto zločina i uviđaj je u toku, kao i istraga ovog neverovatnog slučaja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili